Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: Πήρε τηλέφωνο στα ΚΤΕΛ για βόμβα για να προλάβει το λεωφορείο

Ενας καθυστερημένος επιβάτης ήταν εκείνος που τηλεφώνησε σήμερα το μεσημέρι για ύπαρξη βόμβας σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, όπως κατέγραψε νωρίτερα τοTheNewspaper.gr.

Προκειμένου, να προλάβει το λεωφορείο – στο οποίο επέβαινε η φίλη του –  τηλεφώνησε στο «100» από καρτοκινητό τηλέφωνο που βρίσκεται στο χώρο του ΚΤΕΛ και …ενημέρωσε ότι στο λεωφορείο των 12.15 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

-Advertisement-

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο οδηγός του λεωφορείου και σταμάτησε στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής, προκειμένου να γίνει  έλεγχος από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο νεαρός πράγματι επιβιβάστηκε στο λεωφορείο για να συλληφθεί από άνδρες της Ασφάλειας όταν έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Η δε, διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ εξετάζει το ενδεχόμενο υποβολής μήνυσης εναντίον του για την αναστάτωση που προκάλεσε.

Πηγή: thenewspaper.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article