Ένα ακόμα «παρατράγουδο» απ’ αυτά που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι θα μπορούσαν να σημειωθούν σε άλλη χώρα συνέβη στο Ατρόμητος-ΠΑΣ.
Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου δημιουργήθηκε ένταση στην εξέδρα των οργανωμένων των Περιστεριωτών, όταν εκτοξεύτηκε προς το μέρος τους φωτοβολίδα η οποία προερχόταν… εκτός γηπέδου.
Παρά την αναστάτωση και την έκπληξη (κι αφού διαπιστώθηκε ότι δεν τραυματίστηκε κάποιος), περίπου 100 οπαδοί του Ατρόμητου κινήθηκαν προς την έξοδο για να εντοπίσουν τον δράστη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε γνωστό αν επιτεύχθηκε.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.