Απίστευτη υπόθεση κλοπής στο Ηράκλειο Κρήτης: Ο κλέψας του… κλέψαντος

1 Min Read

Ένας ανήλικος Πακιστανός και δύο Έλληνες πρωταγωνιστούν σε μια μάλλον μπερδεμένη αστυνομική υπόθεση

Περίπλοκη είναι η αστυνομική υπόθεση που κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί του Ηρακλείου, με πρωταγωνιστή έναν ανήλικο Πακιστανό και δύο Έλληνες.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο ανήλικος έκλεψε χθες το βράδυ το αυτοκίνητο ενός ομοεθνούς του. Δεν έμεινε εκεί, καθώς λίγες ώρες αργότερα, προσπάθησε να κλέψει μηχανικά και άλλα τμήματα ενός άλλου αυτοκινήτου. Τότε οι δύο Έλληνες τον κατάλαβαν και εγκατέλειψε το κλεμμένο ΙΧ, βάζοντάς το στα πόδια.

Οι δύο Έλληνες συνέχισαν το… έργο του και φέρεται ότι έκλεψαν από το κλεμμένο ΙΧ ένα σακίδιο με 950 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Τόσο ο ανήλικος Πακιστανός όσο και οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Β’ αστυνομικού τμήματος Ηρακλείου, το οποίο διενεργεί και την προανάκριση.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *