Αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 1.200 ευρώ σε καρκινοπαθή από τη Βέροια που μετακινήθηκε εκτός νομού για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. Το απίστευτο αυτό περιστατικό, κατήγγειλε η κόρη της ασθενούς, μιλώντας στον ANT1 το πρωί της Τετάρτης (16/12).
Όπως περιέγραψε, η μητέρα της μετακινείται από Βέροια στη Θεσσαλονίκη για τη χημειοθεραπεία της με ειδικό βαν που ενοικιάζουν γιατί βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Όταν επέστρεφαν από το νοσοκομείο, η αστυνομία σταμάτησε το βαν για να κάνει έλεγχο.
Στο όχημα επέβαιναν ο οδηγός, ο συνοδηγός που είναι και τραυματιοφορέας, η ίδια ως συνοδός και η ασθενής μητέρα της. Ο αστυνομικός που τους σταμάτησε δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις που δόθηκαν και επέβαλε πρόστιμο από 300 ευρώ στον καθένα, δηλαδή συνολικά 1.200 ευρώ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.