Ούτε για ένα… λεπτό δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να αντισταθεί στον Ολυμπιακό!
Τα πολλά προβλήματα ανάγκασαν το «τριφύλλι» να κατέβει με νεάνιδες, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκες» να κάνουν «πάρτι», να πάρουν τη νίκη με το επιβλητικό 102-29 και να παραμείνουν αήττητες στην Α1 μπάσκετ Γυναικών.
Από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με το σκορ να ήταν στο 24-9, με τις παίκτριες του Κώστα Μίσσα να μην παίρνουν το πόδι τους από το… γκάζι μέχρι το τέλος και να φτάνουν σε αυτή την ευρεία νίκη.
Έξι «ερυθρόλευκες» τελείωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων, με την Σταμάτη να ήταν πρώτη σκόρερ με 25 πόντους, τη Χατζηνικολάου να προσθέτει 19 και τις Σωτηρίου και Καλτσίδου να είχαν από 13. Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε η Τσινέκε με 17 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 24-9, 47-18, 76-24, 102-29
Ολυμπιακός (Μίσσας): Μάζιτς 12 (2), Σταμάτη 25 (5), Σπυριδοπούλου 2, Χατζηνικολάου 19, Κοσμά, Μάλτση 11 (3), Νικολοπούλου, Χαλιβέρα 3, Σωτηρίου 13 (1), Μπαλτά, Άντερσον 4, Καλτσίδου 13 (1).
Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κασδαγλή 2, Τσινέκε 17 (1), Ακρίβου 1, Ζάρρη, Κούκη, Κοίλια 3 (1), Μπρούλια, Γάτου, Νούλα, Κακκαρά, Εζέτζα 6, Κάκκουρη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.