Θύμιζε σφαγείο το ρεύμα προς Άρτα της Νέας Ιόνιας οδού τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, όταν ένα κοπάδι από τα πασίγνωστα άγρια άλογα του Πεταλά κατέβηκαν από τα λημέρια τους στο όρος Θύαμος του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και βρέθηκαν στις ρόδες μιας νταλίκας!
Τα άτυχα άτια, που κατεβαίνουν συχνά στα πεδινά, φαίνεται ότι βρήκαν ανοιχτό πέρασμα στο ύψος των Σαρδηνίων Αμφιλοχίας και βρέθηκαν στη Ιόνια Οδό, στο ύψος του 102ου χιλιομέτρου. Στο σημείο δεν υπάρχει φωτισμός και, όταν ο οδηγός της επερχόμενης νταλίκας είδε μπροστά του τα πέντε άλογα, δεν κατάφερε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να τα παρασύρει!
Από την σφοδρή σύγκρουση, τέσσερα άλογα σκοτώθηκαν σκοτώθηκαν ακαριαία και το πέμπτο έφυγε βαριά τραυματισμένο, έχοντας ακρωτηριαστεί το ένα του πόδι! Ο οδηγός της νταλίκας δεν τραυματίστηκε, όμως το όχημά του υπέστη σοβαρές ζημιές και χρειάστηκε να έρθει άλλο για να μεταφορτωθεί το φορτίο που μετέφερε.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.