Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...

AΛΛΑ ΝΕΑ

Απίστευτο επεισόδιο στο Δ.Σ. Βόλου: Φαντάροι σε Μπέο: «Δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ» (video)

Την ώρα που ο Αχιλλέας Μπέος μιλούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλου, δύο άγνωστοι με στολές παραλλαγής μπήκαν στην αίθουσα δηλώνοντας πως είναι φαντάροι.

«Είμαστε φαντάροι από του Γεωργούλα, μάθαμε ότι μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και ήρθαμε να αφήσουμε το τηλέφωνό μας», είπαν οι δύο άνδρες και έγινε χαμός! Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας αποχώρησε, με τον επικεφαλή Μαργαρίτη Πατσιαντά να κατηγορεί τον Αχιλλέα Μπέο για στημένο περιστατικό.

Ο Δήμαρχος καταδίκασε το επεισόδιο και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, με την δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη να δηλώνει πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Μάλιστα τον περασμένο μήνα υπήρξε ένταση μεταξύ του Μπέου και της Κοκκινάκη σε μία άλλη συνεδρίαση, όπου ακούστηκαν βαριές εκφράσεις, με την δημοτική σύμβουλο να λέει στον Δήμαρχο : «Είμαι χοντρή και κάνω καλό σεξ!».

Η είσοδος των «φαντάρων» στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το επεισόδιο Μπέου με την δημοτική σύμβουλο

sdna.gr

Διαβάστε Επίσης

TOP STORIES

Ο Οκτώβρης στη Σπερχειάδα είναι συνυφασμένος με το παζάρι. Και όχι οποιοδήποτε παζάρι αλλά το γνήσιο, το αυθεντικό, το πανελλαδικά ξακουστό. Αυτό που για...

Featured

Σίγουρα εκεί ψηλά θα φοράει το μπλε μαντήλι, που τον συνόδευσε σε όλη του τη ζω

Featured

Το παζάρι της Σπερχειάδας άνοιξε και το παίρνεις μυρωδιά.... από μακριά!

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα ακόμη συμβάν παραβατικής συμπεριφοράς σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα πάνω από την...

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.