Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας έκοψε το κεφάλι της γυναίκας του επειδή νόμιζε ότι τον απατά
Η λέξη «σοκ» είναι μάλλον πολύ λίγη για να περιγράψει το συναίσθημα των ανυποψίαστων κατοίκων της πόλης Πούνε, κοντά στο Μουμπάι της Ινδίας.
Ένας άνδρας, απαθανατίστηκε σε βίντεο να κουβαλάει το κομμένο κεφάλι της συζύγου του, εν ώρα αιχμής, ατάραχος μέσα στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης!
Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε τον 60χρονο και μετά από ανάκριση, η αλήθεια ήρθε στην επιφάνεια. Ο Ραμ Τσαβάν, είχε κόψει το κεφάλι της 55χρονης γυναίκας του με τσεκούρι, διότι είχε υποπτευθεί ότι έχει εξωσυζυγική σχέση.
Δείτε το βίντεο:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.