Δεν του έφτανε η ζημιά αρκετών χιλιάδων ευρώ που είχε προκαλέσει στην παραγωγή του η πρόσφατη πυρκαγιά στην Απολακκιά, έπεσε και θύμα μιας απίστευτης κλοπής ένας παραγωγός καρπουζιών που φιλοδοξούσε να πουλήσει όσα προϊόντα του απέμεναν.
Ο άτυχος παραγωγός είχε αφήσει την κλούβα με τα καρπούζια σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Ρόδου, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια, για να τα μεταφέρει στον υπαίθριο πάγκο που διατηρεί. Όταν επέστρεψε στο όχημα, βρήκε την κλειδαριά παραβιασμένη και ένα μεγάλο μέρος από τα καρπούζια του άφαντο!
Παρ’ όλο που το σημείο είναι κεντρικό, κανείς δεν πήρε είδηση τους δράστες οι οποίοι «σήκωσαν» γύρω στα… 800 κιλά καρπούζια και προφανώς τα μεταφόρτωσαν σε δικό τους όχημα!
Η τοπική Ασφάλεια ερευνά την κλοπή, αλλά δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν τα κλεμμένα καρπούζια που μάλλον θα πουληθούν σε άλλη αγορά.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.