Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς όπως έγινε γνωστό ένας κρατούμενος απέδρασε το βράδυ του Σαββάτου από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας.Play VideoUnmute
Remaining Time -0:00Fullscreen
Πρόκειται για έναν Βούλγαρο κρατούμενο, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ίδιος προφασίστηκε ότι είναι άρρωστος και μεταφέρθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
Στο νοσοκομείο ο ίδιος ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Από εκεί κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο του μπάνιου, με αποτέλεσμα να αναζητείται πλέον από την αστυνομία.
thetoc.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Βάζετε την διαφήμιση μεταμόσχευση μαλλιών και δεν μπορούμε να διαβάσουμε την ανάρτηση που κάνατε…..Ωραίοι είσαστε….
Οι αστυνομικοί πριν τον πάνε στην τουαλέτα έλεγχαν εάν έχει μεγάλο παράθυρο για να μπορέσει να αποδράση εύκολα.Ο οχαδερφισμος πληρώνεται κάποια στιγμή.