Ένα σοβαρό περιστατικό τηλεφωνικής απάτης σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/9), το οποίο το θύμα το κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, άγνωστοι δράστες προσποιήθηκαν υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ και κατάφεραν να εξαπατήσουν ανυποψίαστο πολίτη, αποσπώντας το χρηματικό ποσό των 180.000 ευρώ, όπως το ίδιο το θύμα κατήγγειλε.
Πώς κατάφεραν να αρπάξουν τη λεία-μαμούθ
Οι επιτήδειοι έπεισαν το θύμα ότι υπήρχε σοβαρή «διαρροή» και τον καθοδήγησαν να τυλίξει τα χρήματα σε αλουμινόχαρτο και να τα αφήσει στην είσοδο οικοδομής πιθανότατα με την πρόφαση για να τα «προστατεύσουν». Το θύμα ακολούθησε τις οδηγίες, με αποτέλεσμα οι δράστες να αποσπάσουν το τεράστιο αυτό ποσό και να εξαφανιστούν.
Πλέον οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ για ακόμη μία φορά τονίζουν την ανάγκη προσοχής απέναντι σε τέτοιου είδους τηλεφωνικές απάτες, οι οποίες παρουσιάζουν έξαρση το τελευταίο διάστημα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.