Ο Ολυμπιακός απάντησε στο πικάρισμα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έβγαλε ανακοίνωσηγια… έκπτωση στα εισιτήρια διαρκείας με επίδειξη της περσινής κάρτας από τους «ερυθρόλευκους».
Οι “ερυθρόλευκοι” κατέθεσαν το ποσό των 8 ευρώ για το Pao Alive. θέλοντας να πικάρουν με τη σειρά τους τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Στα social media της ΚΑΕ, κοινοποιήθηκε, μάλιστα και η σχετική απόδειξη κατάθεσης του ποσού στον σχετικό λογαριασμό.
Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του «Keep Pao Alive» THE DAY – 1/7/2020. #TheDay pic.twitter.com/j0891V0GrF
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) 15 Ιουλίου 2019
Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου ήταν άμεση. Μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού συμβούλεψε τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός να δώσουν τα 8 ευρώ στη ΔΕΗ ή τον Μιλουτίνοφ.
«Δεν τα δίνετε καλύτερα στον Μιλουτίνοφ ή στη ΔΕΗ«, έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.