Οι αρχές σε ένα χωριό στην ομόσπονδη πολιτεία Γκουτζαράτ της Ινδίας (δυτικά), προπύργιο του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι, αποφάσισαν να απαγορεύσουν την χρήση κινητών τηλεφώνων στις ελεύθερες γυναίκες καθώς έκριναν αυτού του είδους την τεχνολογία «επιβλαβή για την κοινωνία».
«Οι ιθύνοντες της κοινότητας έκριναν ότι όπως ακριβώς στην περίπτωση του αλκοόλ, η χρήση των κινητών τηλεφώνων από τις ανύπαντρες γυναίκες συνιστά μία όχληση για την κοινωνία» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αρχηγός του χωριού, Ντέβσι Βανκάρ, που προσέθεσε ότι η ίδια απαγόρευση θα επιβληθεί και στα αγόρια που βρίσκονται σε ηλικία για να πάνε σχολείο.
mothersblog.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.