Με τραγικό τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 24χρονος από τον Πύργου σήμερα τα ξημερώματα. Το ρολόι έδειχνε 3 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο πατέρας του άτυχου νέου τον βρήκε κρεμασμένο.
Ο 24χρονος σύμφωνα με το patrisnews, διέμενε με τη μητέρα του στη Αθήνα κι αυτό το διάστημα είχε επισκεφτεί τον πατέρα του στον Πύργο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 24χρονος είχε αφήσει και σημείωμα που μεταξύ άλλων, έδειχνε πως ήταν αποφασισμένος για την πράξη του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.