Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...


ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Anytime ασφάλιση αυτοκινήτου: Τώρα νέες χαμηλότερες τιμές στο Νομό Φθιώτιδας

Θέλεις να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου σε μια εταιρία που συνδυάζει ανταγωνιστικά ασφάλιστρα με υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών;

Η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στην Ελλάδα, συνώνυμη της αξιοπιστίας, της απλότητας και της ευελιξίας, αλλάζει τα δεδομένα στην ασφάλιση του αυτοκινήτου.

Έχοντας το βλέμμα της συνέχεια στραμμένο στην ικανοποίηση των πελατών της, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας.

Ένας direct τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου που δε διαφέρει σε τίποτα από τον παραδοσιακό τρόπο ασφάλισης, αφού η Anytime έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο επικοινωνίας που χαρακτηρίζεται από την αμεσότητα και την άρτια εξυπηρέτηση. Γιατί στην Anytime η εξυπηρέτηση δεν είναι μόνο η στιγμή που επιλέγεις το πρόγραμμα ασφάλισης του αυτοκινήτου σου, αλλά και η στιγμή θα την χρειαστεί όταν θα θέλεις να κάνεις κάποια αλλαγή στο συμβόλαιό σου, ή θα χρειαστείς την οδική βοήθεια.

Ξέρεις… Διαθέτει ένα από τα δυναμικότερα Call Center με τους καλύτερους εκπαιδευμένους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε αίτημά σου, να υποστηρίξουν τα διαθέσιμα προγράμματα και να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα..

Ακόμα το σκέφτεσαι; Λοιπόν θα σου πω το καλύτερο πλεονέκτημα της Anytime. Συνδυάζει τα ανταγωνιστικότερα ασφάλιστρα με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και επιπλέον σου παρέχει ευελιξία στον τρόπο πληρωμής. Τι εννοώ με αυτό; Διάβασε προσεκτικά.

Θέλεις να πληρώνεις με δόσεις; Στην Αnytime μπορείς! Μήπως θέλεις να εξοφλείς τα ασφάλιστρά σου με μετρητά; Και αυτό το μπορείς. Ακόμα καλύτερα, θέλεις ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, για συγκεκριμένες μέρες και σε συγκεκριμένο πρόγραμμα; Ε λοιπόν στην Anytime όλα είναι δυνατά!

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

  • Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

 

  • Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

 

  • Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσένα που θέλεις την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Μη χάνεις χρόνο… Κάνε τώρα κι εσύ ασφάλεια αυτοκινήτου με ακόμα πιο οικονομικά ασφάλιστρα!

Διαβάστε Επίσης

TOP STORIES

Σοβαρό τροχαίο συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το Δημαρχείο Λαμίας. Μία 21χρονη φοιτήτρια η οποία προσπάθησε να...

TOP STORIES

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb οι αγορές του ήταν εξαιρετικές και οικονομικές.

TOP STORIES

Ο Ηλίας Μαμαλάκης που όλοι αγαπήσαμε βρέθηκε χθες στη Σπερχειάδα, ως τιμώμενο πρόσωπο σε μια ζεστή και…πεντανόστιμη εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι τοπικοί σύλλογοι.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρωτόγνωρο κύμα ψύχους τον χειμώνα στην Ευρώπη, με πολλά χιόνια και στην Ελλάδα. Τι είναι η «πολική δίνη» που θα σαρώσει και τα πεδινά και τι...

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.