Την παράνομη άφιξη Ρομά από όλη την Ελλάδα στον καταυλισμό της Ανθήλης καταγγελουν οι κάτοικοι της Ανθήλης μέσω του προέδρου της ΤΚ Πέτρου Φούντα. Όπως αναφέρεται μέσω δελτίο τύπου οι άσκοπες μετακινήσεις τους εντός της Ανθήλης αλλά και της πόλης λειτουργούνε σαν ωρολογιακη βόμβα.
Διαβάστε χαρακτηριστικά


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.