Την αποφασιστικότητά τους να “καθαρίσουν” την περιοχή της Ανθήλης από τα παραβατικά στοιχεία και να επιβληθεί η νομιμότητα εξέφρασε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανθήλης, Μάριος Μπούτσης, σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Τρίτης στο Lamia Polis.
Ο κ. Μπούτσης αναφέρθηκε σε νέα επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή, με στόχο τη διακοπή των παράνομων συνδέσεων ρεύματος στον οικισμό των Ρομά.
«Αν νομίζουν κάποιοι ότι εμείς θα σταματήσουμε κάποιοι είναι γελασμενοι. Εμείς την περιοχή θα την καθαρίσουμε. Εδώ θα μείνουν όσοι θέλουν να μείνουν με τους κανόνες που πρέπει να μείνουν και τη νομιμότητα να είναι πάνω από όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας την ανάγκη για σεβασμό στους νόμους και την τάξη.
Στην πρόσφατη επιχείρηση, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησαν στη διακοπή παράνομων συνδέσεων ρεύματος. Σύμφωνα με τον κ. Μπούτση, ο ίδιος και ένας τοπικός σύμβουλος αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τα κομμένα καλώδια με αγροτικό όχημα, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ δεν τα απέσυρε.
Η εν λόγω δράση αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την αποκατάσταση της νομιμότητας στην περιοχή, καθώς οι αρχές προσπαθούν να βάλουν τέλος στα προβλήματα που προκαλούν οι παραβατικές συμπεριφορες μέσα στον οικισμό των Ρομά.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.


ΟΣΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΛΟΙ.