Ανοιχτή Εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας και της Οργάνωσης Στυλίδας σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 στις 19: 00 στην Κεντρική Πλατεία της Στυλίδας με θέμα:
“ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”
ΟΜΙΛΗΤΗΣ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ. Υποψήφιος Βουλευτής Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ.
**Σας περιμένουμε όλες και όλους!
Μαζί δίνουμε τη μάχη της 25ης Ιουνίου, για μια δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.