Μια τραγωδία συγκλονίζει τη Βόνιτσα. Ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών πνίγηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Σωτήρος.
Το τραγικό αυτό συμβάν συνέβη όταν ο μικρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διέφυγε την προσοχή του 65χρονου παππού του και βούτηξε στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το παιδί ανέσυρε από τη θάλασσα ο θείος του.
Προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί…
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν το παιδί χωρις τις αισθήσεις του, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας και εν συνέχεια στο Νοσοκομείο της Πρεβεζας.
Εκεί οι γιατροί πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις να επαναφέρουν το αγγελούδι κάνοντας του καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά.
Πηγή: mypreveza

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.