Χωρίς δίπλωμα και με όρεξη… για γκάζια, κάθισε στη θέση του οδηγού χθες το βράδυ ένας 17χρονος νεαρός, ο οποίος επιβίβασε στο μικρό ΙΧ 4 κοπέλες με σκοπό να κάνουν βόλτα!
Το ΙΧ, όμως, υπό συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ κινούνταν στην περιοχή της Αμμουδάρας, στην Κρήτη, στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, η μία από τις κοπέλες που επέβαιναν στο όχημα. Η αστυνομία συνέλαβε το 17χρονο, αλλά και τους γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Στην τρελή πορεία του, το αυτοκίνητο παρέσυρε το σήμα της στάσης, δέντρα και περίφραξη και ακινητοποιήθηκε σε κοντινό χωράφι, σε απόσταση τουλάχιστον 30 μέτρων, όπως αναφέρει το cretalive.gr.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.