Με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, θα παραμείνουν ανοιχτοί κατά τη διάρκεια της νύχτας από την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου μέχρι και την Δευτέρα 9/1/2017 οι σταθμοί του μετρό σε Ομόνοια, Μοναστηράκι και Μεταξουργείο, για την υποδοχή, προστασία και φιλοξενία των κοινωνικά ευάλωτων, αστέγων συμπολιτών μας, ενόψει του επερχόμενου δριμύτατου κύματος κακοκαιρίας και ψύχους, με συνθήκες ασφάλειας, στοιχειώδους ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας.
Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, θα εκτιμηθεί και εάν χρειαστεί, θα υπάρξει και νέα παράταση της απόφασης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.