Αναγέννηση Λαμίας και Μούτα Δομοκού πανηγυρίζουν την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.
Η Αναγέννηση του Κώστα Κουμπούρα γνώρισε οριακή ήττα στον τελικό με 62-61 από τις Ακαδημίες Χαλκίδας, ενώ η Μούτα του Παναγιώτη Ρήγα κέρδισε για τις θέσεις 3-4 με 82-69 στην 2η παράταση τις Κόνιστρες και κατέκτησε το 3ο «εισιτήριο» της ανόδου.
Πηγή : EvrytaniaSport

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.