Στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει σήμερα το βιβλίο του «Ιθάκη», ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για τις 12.00 στο Ολύμπιον, και η αίθουσα είναι κατάμεστη, ενώ πριν λίγη ώρα έφτασε και ο Αλέξης Τσίπρας.
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης υπήρξε ένταση έξω από το χώρο του Ολύμπιον.
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης είχε εκδοθεί οδηγία απαγόρευσης συγκεντρώσεων, ωστόσο μια ομάδα έξι ανθρώπων προσέγγισε το Ολύμπιον, πέταξε τρικάκια με το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, γράφοντας «ανεπιθύμητος», και τονίζοντας ότι «πρόδωσε τη Μακεδονία».
Οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παραταγμένες έξω από το Ολύμπιον, απομόνωσαν άμεσα τα έξι άτομα, τα οποία προσήχθησαν, ενώ οι έξι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.