Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν ανεμοστρόβιλος έπληξε το αεροδρόμιο της Αττάλειας, όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της ομώνυμης επαρχίας, Μουνίρ Καράλογλου.
Ο ανεμοστρόβιλος ανέτρεψε ένα λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες σε ένα αεροσκάφος. Σύμφωνα με τον Καράλογλου, που μίλησε στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι NTV, ο άνεμος σήκωσε το λεωφορείο στον αέρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άνθρωποι. Προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε ένα αερπλάνο.
Παρά το ατύχημα, το αεροδρόμιο εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά.
Αυτός ήταν ο δεύτερος ανεμοστρόβιλος που πλήττει την Αττάλεια τις τελευταίες τρεις ημέρες. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, από τον πρώτο σκοτώθηκαν τουλάχιστον δύο άνθρωποι ενώ προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές και σε καλλιέργειες.
#tornado damage at Antalya airport, Turkey this morning, January 26! Report: @Aeronews pic.twitter.com/aN2qnHA41M
— severe-weather.EU (@severeweatherEU) 26 Ιανουαρίου 2019
Dramatic footage captures the moment Antalya Airport took a direct hit from a rare tornado, tossing planes around and flipping buses on the tarmac https://t.co/77oCP7HGdJ pic.twitter.com/u3soZomkjd
— DAILY SABAH (@DailySabah) 26 Ιανουαρίου 2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.