Μια “σκληρή” ανακοίνωση αναφορικά με τη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την Κ.Ο. της Ν.Δ. εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ.
“Δεν περιμέναμε στο βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο επίσημα πλέον επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να τη διαγράψει προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του”, σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Ακόμη, διευκρινίζουν ότι ο Πάνος Καμμένος πρότεινε στην κ. Παπακώστα τη συμμετοχή της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα ΑμεΑ, για “να εισηγηθεί νομοθετικά μέτρα για θέματα που αφορούν τα τέκνα με ειδικές ανάγκες στρατιωτικών, λόγω της βιωματικής της εμπειρίας και βαθιάς γνώσης της στα θέματα που απασχολούν την επιτροπή”.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.