Έρχεται το καλάθι των σχολικών ειδών, όπως ανακοίνωσε η Κυβέρνηση και θα τεθεί σε ισχύ από τα τέλη Αυγούστου.
Ο εκπρόσωπος από το Βιβλιοπωλείο ΕΠΙΠΕΔΟ, Ανδρέας Παπανάγνου, σημείωσε ότι τα βιβλιοπωλεία έχουν είδη σε όλα τα επίπεδα τιμών, ανάλογα με τον καταναλωτή, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το πώς θα λειτουργήσει το καλάθι.
Προέτρεψε τους πολίτες να ψωνίζουν από τα βιβλιοπωλεία της πόλης.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.