Άνδρας νοσεί με κορωνοϊό εδώ και 14 μήνες – Έχει 78 θετικά τεστ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ο 56χρονος από την Τουρκία αναζητά απεγνωσμένα έναν τρόπο για να επιστρέψει στην παλιά του ζωή – «Είναι πολύ δύσκολο, δεν μπορώ καν να εμβολιαστώ λόγω της κατάστασής μου» λέει, καθώς βρίσκεται σε περιορισμό από τον Νοέμβριο του 2020

-Advertisement-

Μια απίστευτη περιπέτεια βιώνει ένας 56χρονος από την Τουρκία, που βρίσκεται σε καραντίνα εδώ και 14 μήνες, αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο 56χρονος έχει υποβληθεί σε 78 θετικά τεστ κορωνοϊού από τον Νοέμβριο του 2020, οπότε και για πρώτη φορά έγινε η διάγνωση.

Ο Muzaffer Kayasan από την Τουρκία, σύμφωνα με το RT, έχει τεθεί σε περιορισμό τόσο σε νοσοκομεία, όσο και στο σπίτι του και αναζητά απεγνωσμένα έναν τρόπο να επιστρέψει στην παλιά του ζωή.

- Advertisement -

Αρχικά, ο Kayasan νοσηλεύτηκε μέχρι να μην χρειάζεται ιατρική βοήθεια. Παρότι τα πιο δύσκολα συμπτώματα είναι πίσω του, ο ιός παρέμεινε στον οργανισμό του. Όλες οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν θετικές, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει σε απομόνωση.

Ο 56χρονος έχει λευχαιμία και είναι σε ανοσοκαταστολή και γι’ αυτό, σύμφωνα με τους γιατρούς του, συνεχίζει να έχει τον ιό. Ήδη, του έχουν συνταγογραφήσει φάρμακα για να βελτιωθεί το αναπνευστικό του. Όμως η διαδικασία είναι μακρά και δύσκολη.

Ο Kayasan δεν έχει καμία κοινωνική ζωή, ενώ δεν μπορεί να αλληλεπιδράσει με την οικογένειά του και τους φίλους του. Βλέπει μόνο τα παιδιά και τα εγγόνια του μέσα από ένα παράθυρο, ενώ μαζί του έμειναν μόνο η γυναίκα του και ο μικρότερος γιος του.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ, εκτός από το ότι δεν μπορώ να αγγίξω τους αγαπημένους μου. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ καν να εμβολιαστώ λόγω της κατάστασής μου» δήλωσε ο Kayasan στο πρακτορείο Anadolu.

Παρότι δεν είναι ξεκάθαρο αν οι 14 μήνες θεωρούνται ρεκόρ, ο 56χρονος εκλιπαρεί τις αρχές να βρουν μια λύση στο πρόβλημά του.

protothema.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *