Ένας εκπαιδευτής αλεξίπτωτων πλαγιάς ήταν στον αέρα με καναπέ και τηλεόραση.
Ο Χασάν Κάβαλ, 29 ετών, από τη Σμύρνη της Τουρκίας, κατάφερε να συνδέσει έναν ειδικά σχεδιασμένο καναπέ σε ένα πλαίσιο με αλεξίπτωτο και μερικούς τροχούς ενώ τοποθέτησε και τηλεόραση!
Το βίντεο, το οποίο μοιράστηκε στο YouTube, ο Kaval φαίνεται να σπρώχνεται ώστε να πάρει φόρα και να βρίσκεται στον αέρα μαζί με… το καθιστικό του αφού καθόταν στον καναπέ, είχε μπροστά του τηλεόραση αλλά και φωτιστικό.
Μάλιστα φόρεσε και παντόφλες ενώ είχε μαζί του και σνακ!
Αυτό που κάνει το όλο εγχείρημα ακόμη πιο εντυπωσιακό – ή τρομακτικό ανάλογα με το πώς το βλέπει κανείς – είναι το γεγονός ότι ο Kaval δεν ήταν δεμένος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.