Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει δύο κοπέλες, στα Πετράλωνα, αφού σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και παραβίασε το παράθυρό του διαμερίσματός τους.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι γείτονες άκουσαν τις δύο νεαρές να φωνάζουν και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.
Ο άνδρας ηλικίας 36 ετών κατάφερε να σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο γυναικών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα των Πετραλώνων.
Ο δράστης εντοπίστηκε στο μπαλκόνι από τους αστυνομικούς και συνελήφθη
Όπως δήλωσε ο γείτονας «οι κοπέλες φώναζαν προσπαθεί να μας βιάσει και καλέσαμε την Άμεση Δράση».
Σύμφωνα με τον άνδρα αυτόν, ο επίδοξος βιαστής είχε συλληφθεί και αφέθηκε ελεύθερος και λίγο μετά έφτασε στα Πετράλωνα στο διαμέρισμα των νεαρών κοριτσιών.
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.