Άνδρας 40 ετών ο νεκρός από τη φωτιά σε μονοκατοικία – Εξετάζεται αν προκλήθηκε από ρευματοκλοπή

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Άνδρας 40 ετών είναι σύμφωνα με το elefhteriaonline.gr ο νεκρός από τη φωτιά σε μονοκατοικία στην Καλαμάτα σήμερα τα ξημερώματα.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 το πρωί σε μονοκατοικία στην περιοχή της Φυτειάς. Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από περιοίκους στις 4.30 τα ξημερώματα και άμεσα βρέθηκαν στην οδό Μάχης τρία οχήματα και έξι πυροσβέστες.

Κατά την κατάσβεση της φωτιάς οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό του 40χρονου, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στην περιοχή βρέθηκε το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, όσο και όχημα της ΔΕΗ και εξετάζεται το ενδεχόμενο ρευματοκλοπής στη μονοκατοικία και αν ξεκίνησε από εκεί η φωτιά.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *