Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός καθηγητή στην Κίνα που αγνοούνταν για 16 ολόκληρα χρόνια καθώς το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε θαμμένο στο σχολείο στο οποίο εργαζόταν.
Σύμφωνα με το BBC, ο δολοφόνος φέρεται να είναι ένας από τους εργάτες που εργάστηκαν στην οικοδόμηση του χώρου το 2003.
Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Du Shaoping ομολόγησε πως σκότωσε τον Deng Shiping και τον έθαψε στο χώρο του σχολείου.
Άλλοι έξι άνδρες συνελήφθησαν μαζί του καθώς οι Αρχές θεωρούν ότι ήταν συνεργάτες του.
Ο γιος του καθηγητή, μιλώντας στο τοπικό κανάλι, Hongxing News, είπε πως ο πατέρας του είχε υπό την επίβλεψή του την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων στο οποίο εργαζόταν και ο δράστης, Du Shaoping.
Κάποια στιγμή, o Deng Shiping κατάλαβε ότι ο Du Shaoping είχε καταχραστεί χρήματα και δεν αγόραζε τα κατάλληλα οικοδομικά υλικά με αποτέλεσμα να κάνει καταγγελία.
Μετά από αυτό, εξαφανίστηκε και το πτώμα του βρέθηκε μετά από 16 χρόνια.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.