Η άφιξη του Νίκου Νταμπίζα αναμενόταν να δρομολογήσει κάποιες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, ωστόσο-σύμφωνα με την «Πράσινη»-ο άνθρωπος που αναμένεται να αναλάβει κι επίσημα τις επόμενες μέρες καθήκοντα τεχνικού διευθυντή δεν θα είναι στην Αθήνα άμεσα.
Έτσι όλα δείχνουν πως δεν θα είναι εκείνος που θα μιλήσει στους παίκτες της ομάδας για τα οφειλόμενα στην προπόνηση της προσεχούς Τρίτης, όπως είχε προγραμματιστεί. Μένει να φανεί ποιος θα αναλάβει την ενημέρωση των ποδοσφαιριστών, που είναι σε αναμμένα κάρβουνα και ουσιαστικά έχουν δικαίωμα προσφυγής.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.