Με ανακοίνωση το πρωί ο Δήμος Λαμιέων, γνωστοποίησε την αναβολή, της προγραμματισμένης για την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, εκδήλωση – βράβευση της συγγραφέως Άλκης Ζέη.
«Αναβάλλεται για προσωπικούς λόγους η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 13 Απριλίου, εκδήλωση βράβευσης της αγαπημένης συγγραφέως Άλκης Ζέη που συνδιοργάνωνε ο Δήμος Λαμιέων, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα».
Σημειώνουμε ότι η δημοφιλής συγγραφέας, είχε προγραμματισμένες και τρεις συναντήσεις με μαθητές από τα σχολεία της Αταλάντης (σήμερα στις 13.30) και της Λαμίας (Τετάρτη και Πέμπτη) στο πλαίσιο του 5ου Μαραθωνίου Ανάγνωσης με τίτλο «Ο θαυμαστός κόσμος της Άλκης Ζέη».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.