Αναβλήθηκε η δίκη του κόκορα που… κατηγορείται ότι λαλεί πολύ νωρίς

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Η δίκη ενός κόκορα που κατηγορείται από τους γείτονες ότι λαλεί… υπερβολικά νωρίς το πρωί, αναβλήθηκε για τις 4 Ιουλίου!

Ο κόκορας ζει στην κοινότητα Σεν-Πιερ ντ’Ολερόν αλλά τα «κικιρίκου» του, πριν ακόμη ξημερώσει, έχουν φέρει σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες της γειτονικής εξοχικής κατοικίας.

Η ιδιοκτήτρια του Μορίς, η Κορίν Φεσό, δήλωσε «ανοιχτή στον διάλογο», υποστηρίζοντας ότι οι ενάγοντες, τους οποίους δεν γνωρίζει προσωπικά, δεν έκαναν καμία προσπάθεια να τα βρουν μεταξύ τους πριν προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

-Advertisement-

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο συνήγορός της, όμως από την άλλη, ο δικηγόρος των εναγόντων είπε ότι οι πελάτες του είχαν απευθυνθεί και στον δήμαρχο του Σεν-Πιερ ντ’Ολερόν, αναζητώντας έναν φιλικό διακανονισμό.

«Ζητούν γαλήνη και ησυχία. Είναι συνταξιούχοι. Ο κύριος ήταν αγρότης. Το μόνο που θέλουν είναι να κλείνει μέσα τον κόκορα τη νύχτα. Πρόκειται για κατοικημένη περιοχή, δεν βρισκόμαστε στην εξοχή», τόνισε.

Πηγή: reader.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.