Θρίλερ με το θάνατο ενός ηλικιωμένου στο Πέραμα. Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί απανθρακωμένος και αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα της φωτιάς στο σπίτι του.
Πλέον όμως, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο άνδρας στο Πέραμα να έχει δολοφονηθεί!
Η φωτιά στο σπίτι όπου έμενε ο ηλικιωμένος στο Πέραμα ξέσπασε χθες (24.08.2020) το απόγευμα. Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος από τους πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν τη φωτιά.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 81χρονος φέρει τραύμα από αιχμηρό όργανο στην τραχηλική χώρα, ενώ τα πράγματα στο σπίτι του ήταν ανακατωμένα.
Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.