Ανατριχιαστικό θέαμα, για πολύ γερά στομάχια, με έναν πύθωνα να κρέμεται από οροφή αποθήκης, έχοντας ένα μεγάλο πόσουμ στο στόμα του!
Ακόμη και ο συνηθισμένος σε τέτοιου είδους θεάματα Stuart Mckenzie ανατρίχιασε…
Στην Αυστραλία, την Τρίτη (15/9), σε μια αποθήκη, ένας πύθωνας κρεμόταν από την οροφή μιας αποθήκης, έχοντας ένα μεγάλο πόσουμ στο στόμα του!
Ο Mckenzie, που είναι ειδικός στην αιχμαλώτιση φιδιών και κλήθηκε στο εν λόγω σπίτι, έπαθε την πλάκα του. Το τεράστιο φίδι είχε πιαστεί από ένα δοκάρι και κρατούσε τη λεία του. Το θηλαστικό, ωστόσο, ήταν τόσο βαρύ, που ο πύθωνας δεν μπορούσε να το μεταφέρει, προκειμένου να απολαύσει το γεύμα του.
Αυτό, έδωσε την ευκαιρία στον κυνηγό να πιάσει το ερπετό και να το ελευθερώσει στη φύση…
πηγή: gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.