Ξεκίνησε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες η ανάρτηση στο TAXIS των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ για το 2015. Οι φορολογούμενοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις υποχρεώσεις τους και να διασταυρώσουν αν τα όσα διέδιδαν ορισμένοι για «αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ» (σε σχέση με το 2014) όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν αλήθεια ή όχι.
Υπενθυμίζουμε ότι η πληρωμή του φόρου μπορεί να γίνει σε 5 δόσεις (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ-ΙΑΝ-ΦΕΒ) μέχρι και το Φεβρουάριο 2016.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.