Πολλές πολυκατοικίες είτε λόγω ύπαρξης κρουσμάτων κορονοϊού, είτε προκειμένου να μειώσουν τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού, παίρνουν κάποια μέτρα ασφαλείας για να μεγαλώσουν την ασφάλειά τους.
Πόσω μάλλον αν σε αυτή υπάρχουν διάφορα γραφεία που όπως είναι λογικό σημαίνει οτι υπάρχει μεγάλη κίνηση ανθρώπων.
Ένα από αυτά είναι η τοποθέτηση αντισηπτικών στην είσοδο για να βάζουν όσοι προσέρχονται.
Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, υπάρχουν κάποιοι… έξυπνοι που τα παίρνουν μαζί τους. Όπως έγινε δηλαδή στην παρακάτω περίπτωση που έφερε στην δημοσιότητα ο ψυχολόγος, Στέφανος Σιδηρόπουλος.
Η ανακοίνωση…
Προσοχή! Χρησιμοποίησε το αντισηπτικό, αλλά μην το κλέβεις.
Στην Πολυκατοικία είχαμε κρούσματα κορονοϊού και για την προστασία των ενοίκων αλλά και των επισκεπτών μας βάλαμε (2 τεμ).
Κάποιος έξυπνος θεώρησε καλό να το πάρει. Μπράβο.
Και μέχρι να κολλήσουμε το χαρτί πήραν και το δεύτερο.
πηγή gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.