Ακόμα μία μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας γνωστοποίησε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γκίοργκι Ρεκβιασβίλι, που είναι κεντρικός αμυντικός και έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Europa League και προκριματικά Champions League.
Η ανακοίνωση:
H Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για 1,5 χρόνο με τον Giorgi Rekhviashvili. Ο Γεωργιανός αμυντικός εφ’ όσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις θα αποκτηθεί και θα ενσωματωθεί στην ομάδα.
Ο Giorgi Rekhviashvili γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 1988 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι αριστεροπόδαρος.
Η τελευταία του ομάδα ήταν η Saburtalo στην οποία ήταν και αρχηγός. Στην καριέρα του μετρά συνολικά 218 συμμετοχές έχοντας πετύχει και 14 γκολ. Μάλιστα έχει αρκετές συμμετοχές στο Europa League καθώς και στα προκριματικά του Champions League.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.