Η σειρά θα ξεκινήσει ξανά από την Ντόχα στις 5 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την 1η Σεπτεμβρίου με το δεύτερο τελικό των αγωνισμάτων στις Βρυξέλλες.
Αναλυτικά, οι ημερομηνίες:
5 Μαΐου Ντόχα (Κατάρ)
13 Μαΐου Σαγκάη (Κίνα)
26-27 Μαΐου Γιουτζίν (ΗΠΑ)
08 Ιουνίου Ρώμη (Ιταλία)
15 Ιουνίου (Νορβηγία)
18 Ιουνίου Στοκχόλμη (Σουηδία)
01 Ιουλίου Παρίσι (Γαλλία)
06 Ιουλίου Λοζάνη (Ελβετία)
09 Ιουλίου Λονδίνο (Βρετανία)
16 Ιουλίου Ραμπάτ (Μαρόκο)
21 Ιουλίου Μόντε Κάρλο (Μονακό)
Διάλειμμα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, 4-13 Αυγούστου
20 Αυγούστου Μπέρμιγχαμ (Βρετανία)
24 Αυγούστου Ζυρίχη (Ελβετία) Τελικός Νο1
01 Σεπτεμβρίου Βρυξέλλες (Βέλγιο) Τελικός Νο2

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.