Συμφωνία επετεύχθη!
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον διάδοχο του Σάκη Τσιώλη και αυτόν που θα την οδηγήσει στη Super League, καθώς συμφώνησε σε όλα και ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Με αυτή την εξέλιξη, ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2015.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο πρώην προπονητής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Εθνικής Κύπρου κ. Άγγελος Αναστασιάδης.
Μαζί με τον κ. Αναστασιάδη αναλαμβάνουν χρέη γυμναστή ο κ. Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και προπονητή τερματοφυλάκων ο κ. Απόστολος Τερζής.
Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του προπονητικού team θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.