Θέμα χρόνου αποτελεί η ανακοίνωση της Μονακό για τη συμφωνία της με τον Ρασίντ Γκεζάλ, όπως αναφέρει το Foot Mercato.
Ο 25χρονος δεξιός εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος από τη Λιόν και αποτελεί εισήγηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ και εντός των επόμενων 24 ωρών θα υπογράψει συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας.
Ο Γκεζάλ αναμένεται να πάρει το ρόλο του Αλάν Σεντ-Μαξιμίν στο ρόστερ των Μονεγάσκων, αφού ο 20χρονος θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν τη Νις.
SPORTFM.GR

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.