Σε έναν 75χρονο ανήκει η σορός άνδρα, που εντοπίστηκε το πρωί σε αρδευτικό κανάλι στην Αγχίαλο, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για άνδρα που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στις 15 Δεκεμβρίου στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.