Ο άτυχος 55χρονος έπεσε στη λίμνη Χειμαδίτιδα στο Αμύνταιο τις πρωινές ώρες της Κυριακές
Εντοπίστηκε μετά από έρευνες πολλών ωρών από την ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης η σορός του 55χρονου ερασιτέχνη αλιέα που σήμερα το πρωί χάθηκε ξαφνικά από την προβλήτα της λίμνης Χειμαδίτιδας όπου είχε πάει με την παρέα του για ψάρεμα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.