Τον άμεσο αποκλεισμό των 12 ομάδων από τις διοργανώσεις της UEFA θέλουν οι άνθρωποι της, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να εναντιωθούν μέχρι τέλους στην European Super League. Τα επόμενα βήματα της, έπειτα από την επισημοποίηση της ίδρυσης της European Super League, από 12 συλλόγους που γνωστοποίησαν την απόφαση για απόσχιση τους. Σύμφωνα με το International Sport Press Association, στην UEFA θέλουν τον άμεσο αποκλεισμό των 12 συλλόγων από τις διοργανώσεις της, ενώ παράλληλα θα αξιώσουν και αφαίρεση του τιμητικού σήματος που έχουν οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Λίβερπουλ.
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι στα ημιτελικά του Champions League και του Europa League βρίσκονται οι 5 από τις 8 ομάδες, οι οποίες είναι μέλη της ESL.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.