Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ένα 9χρονο αγοράκι από την περιοχή της Αμαλιάδας, μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από σκύλο. Στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουν δυσάρεστες και κυρίως ανεπανόρθωτες συνέπειες για το πόδι.
Το 9χρονο αγόρι από την Αμαλιάδα, όπως αναφέρει το ilialive.gr, είχε βρεθεί μαζί με φίλους του και την οικογένειά του σε φιλικό σπίτι στον Καρδαμά, όταν σκύλος που βρισκόταν στην αυλή, αγρίεψε και κινήθηκε προς τα παιδιά. Τότε το αγοράκι μπήκε μπροστά για να προστατέψει τα άλλα παιδιά και δυστυχώς δέχθηκε το δάγκωμα στη γάμπα.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αμαλιάδα για την παροχή των πρώτων βοηθειών και έπειτα στο Καραμανδάνειο με ασθενοφόρο και συνοδεία των γονέων του. Οι αρχικές εκτιμήσεις για απώλεια τμήματος της γάμπας – όπως αναφέρει το ilialive.gr – διαψεύστηκαν και στην επέμβαση που έγινε όλα πήγαν καλά για το αγοράκι.
Με πληροφορίες από ilialive.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.