Του φάνηκε αυξημένος ο λογαριασμός και έβγαλε πιστόλι!
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν 31χρονο Αλβανό διότι μετέβη σε κατάστημα εστίασης και απείλησε με πιστόλι κρότου – αερίου την 57χρονη υπεύθυνη σε αυτό, διαμαρτυρόμενος για το λογαριασμό που είχε πληρώσει λίγη ώρα νωρίτερα.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.