Η μεγάλη έκπληξη του Eurocup, Τρέντο, δεν σταματά πουθενά. Επικράτησε 74-68 της Στρασμπούρ στη Γαλλία στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και έχει πλέον το απόλυτο πλεονέκτημα να βρεθεί στον τελικό, απέναντι σε μια εκ των Γαλατάσαραϊ και Γκραν Κανάρια (αναμετρώνται την Τετάρτη στην Τουρκία).
Ο Τζούλιαν Ράιτ, άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, ήταν και πάλι καταπληκτικός με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα, ενώ Τρεντ Λόκετ και Ντάβιντε Πάσκολο με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα ακολούθησαν. Ο Μπανγκαλί Φοφανά και ο Κάιλ Γουίμς είχαν από 15 πόντους για τους γηπεδούχους.
Μεταξύ των τριών διαιτητών του αγώνα ήταν και ο Έλληνας Γιάννης Φούφης.
Δεκάλεπτα: 16-31, 37-40, 51-59, 68-74.
Στρασμπούρ: Κόλινς 4, Μπομπουά 9, Λακόμπ 5, Λελούπ 5, Κάμπελ 11, Φοφανά 15, Γουίμς 15, Ντιπόρτ 4, Ντιλίκινα.
Τρέντο: Ποέτα 7, Πάσκολο 13, Φοράι 11, Φλακαντόρι 9, Σάτον 2, Λόκετ 14, Λεχτχάλερ 2, Ράιτ 16.
sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.