Αλλάζει ο καιρός από σήμερα, με βροχές στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στο Βόρειο Αιγαίο, στις Σποράδες και στην Κρήτη, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Τα σημαντικότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Ιόνιο, σε περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και ενδεχομένως στην Εύβοια και στη Δυτική Κρήτη, όπου κατά τόπους θα συνοδεύονται και από καταιγίδες.
Παράλληλα, άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 7 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, ενώ το ανατολικό ρεύμα στο Ιόνιο θα παρουσιάσει σταδιακά σημαντική ενίσχυση, φτάνοντας στα επίπεδα των 6-7 μποφόρ.
Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη υετού (βροχές/καταιγίδες) έως τις βραδινές ώρες της Κυριακής.
Παράλληλα, άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 7 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, ενώ το ανατολικό ρεύμα στο Ιόνιο θα παρουσιάσει σταδιακά σημαντική ενίσχυση, φτάνοντας στα επίπεδα των 6-7 μποφόρ. Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι επικρατούσες διευθύνσεις και οι εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις των ανέμων κατά τη διάρκεια της Κυριακής.



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.