Την αλλαγή ημέρας στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα αποφάσισε η Σούπερ Λίγκα.
Με έγγραφό της στη διοργανώτρια, η αστυνομία Θεσσαλονίκης ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το Σάββατο, καθώς την ίδια μέρα πολλές δυνάμεις της θα είναι απασχολημένες λόγω της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα.
Το αίτημά της λοιπόν έγινε αποδεκτό και ως εκ τούτου το ματς του «δικεφάλου του Βορρά» με τους Αγρινιώτες μεταφέρθηκε για το απόγευμα της Κυριακής στις 18:15.
Την ίδια ώρα το Σάββατο, δε, αποφασίστηκε να πάει η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης.
«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, ενόψει της προγραμματισμένης παρουσίας του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ, οι κάτωθι αγώνες στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος άλλαξαν ημέρα και θα διεξαχθούν ως εξής:
• Ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Σάββατο στις 18:15).
• Ο αγώνας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Κυριακή στις 18:15)».
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.